Champions League

Ο αμφιλεγόμενος Λαόθ σφυρίζει Ολυμπιακό

Ο Ματέου Λαόθ, που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις με τις διαιτησίες του, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό για το Champions League. Το επεισόδιο με Ρονάλντο και όχι μόνο.

Τον Ματέου Λαόθ όρισε η UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τετάρτη για το Champions League.

Ο 38χρονος Ισπανός, καθηγητής φυσικής αγωγής στο επάγγελμα, παραδόξως δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας. Πάντως το ιστορικό του είναι γεμάτο με διαιτησίες που έχουν συζητηθεί.

Πιο πρόσφατη, αυτή στις 12 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, όταν υπήρχαν πολλές διαμαρτυρίες εκατέρωθεν, καθώς έγιναν τέσσερις φάσεις με χέρι εντός περιοχής (τρεις υπέρ των Καταλανών), αλλά δεν έδωσε κανένα πέναλτι!


La prensa catalana carga contra Mateu Lahoz από elchiringuitoresumenes

Πέρσι το Μάρτιο, στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, ο ρέφερι από τη Βαλένθια είχε κιτρινίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για θέατρο και εν συνεχεία ο Πορτογάλος σταρ φάνηκε να του δείχνει τα γεννητικά του όργανα.



Και δεν σηκώνει πολλά από διαμαρτυρίες, καθώς-για παράδειγμα-πέρσι στο ντέρμπι της Εσπανιόλ με την Μπαρτσελόνα είχε αποβάλει τον Τζόρντι Άλμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x