Τα κρούσματα ρατσιστικών συμπεριφορών από πλευράς των φίλων της Τσέλσι, έχουν προβληματίσει έντονα την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των «μπλε» επιδιώκει να λύσει το φαινόμενο του ρατσισμού στο «Στάμφορντ Μπριτζ», γι’ αυτό φέρεται να πήρε την απόφαση να στείλει εκπαιδευτικό ταξίδι στο Άουσβιτς τους οπαδούς που έχουν εκδηλώσει ρατσιστικές συμπεριφορές.

Όπως τονίζεται, η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να λύσει το πρόβλημα και έχει ενημερώσει τον κόσμο ότι όποιος φίλος της Τσέλσι αρνείται να λάβει μέρος στην εκδρομή θα τιμωρείται αυστηρά, με ποινή η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και στην δια βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Τέλος, ο σύλλογος του Λονδίνου θα καλύψει όλα τα έξοδα αυτής της πρωτότυπης για τα ποδοσφαιρικά και αθλητικά δεδομένα, εκπαιδευτικής εκδρομής.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ