Stoiximan Super League

Ο Ανσαριφάρντ, ο Ζοζούλια και οι άλλοι

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός επιθετικού λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Ποια τα δεδομένα στα μεταγραφικά του «δικεφάλου του Βορρά».

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός επιθετικού.

Ως γνωστόν, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναζητά έναν παίκτη για τη γραμμή κρούσης που θα διαθέτει κάπως διαφορετικό… ρεπερτόριο στο παιχνίδι του από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Δηλαδή, ναι μεν να έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα (όπως και οι Αθανασιάδης-Κουλούρης), αλλά να μην είναι κλασικός φορ όπως οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες.

Απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο φαβορί στην παρούσα φάση ή τουλάχιστον δεν έχει διαρρεύσει κάτι τέτοιο.

Δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Ρόμαν Ζοζούλια. Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ιρανού, αλλά από την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, καθώς οι απαιτήσεις του παίκτη κρίνονται υπερβολικές (αναζητά 700.000 ευρώ συμβόλαιο περίπου, από τις 120.000 που παίρνει).

Από την Τρίτη γίνεται κουβέντα για τον Ρόμαν Ζοζούλια και ενώ ο Ουκρανός είχε ακουστεί και το καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ (και για την ΑΕΚ). Ο μάνατζερ του, μιλώντας στο «PAOK24», έκανε λόγο για επαφή του «δικεφάλου» με την πλευρά του Ουκρανού επιθετικού που ανήκει στην Μπέτις του Βίκτορ Σάντσεθ. Κάποιο άλλο δεδομένο δεν έχει προκύψει για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ότι υπάρχει θέμα με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις οι Θεσσαλονικείς και φαίνεται ότι πρόκειται για παίκτες στα συγκεκριμένα στάνταρ και δύσκολα θα κοιτάξει σε πιο πάνω επίπεδο ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x