Europa League

Ο άπειρος Μακέλιε στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλιε ορίστηκε να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League.

Έναν άπειρο διαιτητή και συγκεκριμένα τον Ντάνι Μακέλιε όρισε η UEFA για να διευθύνει το πρώτο παιχνίδι (9/2, 22.05) του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League. Ο Ολλανδός διαιτητής είναι 34 ετών και έγινε διεθνής το 2011.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Χέσελ Στρέγκστρα και Μάριο Ντικς, ενώ βοηθοί γραμμών θα είναι οι επίσης Ολλανδοί, Κέβιν Μπλομ και Καμπους Γιόκεμ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιαν Βρις.

Ο Ντάνι Μακέλιε έχει «σφυρίξει» άλλη μια φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ντνίπρο στις 26 Φεβρουαρίου 2015 για τη φάση των «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν, καθώς είχαν χάσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι

Νωρίτερα την ίδια σεζόν και στην ίδια διοργάνωση, ο 34χρονος ρέφερι είχε «σφυρίξει» στη νίκη 2-0 του Αστέρα επί της Παρτιζάν στην Τρίπολη για τη φάση των ομίλων, ενώ στα play-offs ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού επί της Μίντιλαντ, που σήμανε την πρόκριση των «πράσινων» στη φάση των ομίλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x