Stoiximan Super League

Ο απίστευτος τρόπος που τραυματίστηκε ο Τζανδάρης

Αμφίβολος για το ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα είναι ο Φάνης Τζανδάρης και ο τρόπος που τραυματίστηκε είναι απίθανός.

Πραγματικά απίστευτος είναι ο τρόπος, με τον οποίο τραυματίστηκε ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ματς (20/01, 17:15) του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα.

Η αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στη Βοιωτία προκάλεσε, του αρκετές… πληγές, καθώς πέραν της κακής εμφάνισης κόντρα στον Λεβαδειακό και την ήττα με 3-2 (με το σκορ να έχει στο 3-0 στο 50’), είναι πιθανόν να στερήσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον 24χρονο μέσο κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Πανιώνιου έχει μπει στα… πιτς για απίθανο λόγο, όπως αναφέρεται στην Πράσινη.. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα το Ανιγκό γλίστρησε στα αποδυτήρια και ύστερα από την προσπάθειά του να βρει ισορροπία ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο και παίχτηκαν μόλις εννέα λεπτά εκείνη την ημέρα (συνεχίστηκε την Κυριακή) λόγω της κακοκαιρίας που έκανε τον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους «Φαίακες» ο Τζανδάρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x