Euro 2016

Ο Αραβίδης, το αουτσάιντερ και ο Μπουχαλάκης

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να καλέσει ο Κώστας Τσάνας τον Χρήστο Αραβίδη στην Εθνική για τα ματς με Φινλανδία, Ρουμανία. «Παίζει» και του Γιάννου. Σκέφτεται και Μπουχαλάκη, αλλά…

Εν αναμονή των κλήσεων του Κώστα Τσάνα για τα ματς Φινλανδία (4/9, 21:45) και Ρουμανία (7/9, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2016 βρίσκονται στην Εθνική. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα κάνει σήμερα γνωστές τις επιλογές του και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο όνομα στην επίθεση.

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Η περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα ήταν από αυτές που κοίταζε με ενδιαφέρον το τεχνικό τιμ, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο πρώτο ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League.

Είναι πολύ πιθανό να κληθεί για πρώτη φορά ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, όπως αναφέρεται στην «SportDay». Ωστόσο, θέση διεκδικεί και ο Απόστολος Γιάννου, που ανήκει πλέον στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν, στην οποία φόρεσε τη φανέλα του Πανιώνιου.

Ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Έλληνα προπονητή είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης του Ολυμπιακού που έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα φέτος. Πάντως, ο 22χρονος νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και είναι αμφίβολος.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 17 Αυγούστου έχουν γίνει γνωστές οι κλήσεις των «λεγεωνάριων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x