Κύπελλο Ελλάδας

Ο Αρετόπουλος στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

Η ΚΕΔ όρισε τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ. Επιπρόσθετος βοηθός ο Δελφάκης, για τον οποίο ο Μελισσανίδης είχε πει την ατάκα με τα τρένα.

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, την προσεχή Τετάρτη, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Ο 37χρονος ρέφερι, συνδέσμου Τρικάλων, έχει σφυρίξει μια φορά φέτος την Ένωση, στο διπλό επί της Βέροιας (2-1), ενώ έχει βρεθεί δις στον δρόμο των Περιστεριωτών, στο τρίποντο επί του Λεβαδειακού (1-0) στη Σούπερ Λίγκα και στο 2-1 επί του Πλατανιά για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο ένας εκ των δύο επιπρόσθετων βοηθών (στις δύο εστίες δηλαδή) θα είναι ο Δημήτρης Δελφάκης. Πρόκειται για τον διαιτητή του ΑΕΚ-Ηρακλής (4-1) στο Κύπελλο, όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει την περιβόητη ατάκα για τα τρένα («Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να. φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν»), εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις του Έλληνα ρέφερι.


Αναλυτικά οι διαιτητές του πρώτου ημιτελικού:

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Παπαπέτρου (Αθηνών), Δελφάκης (Αρκαδίας)
4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x