Stoiximan Super League

Ο Βασιλακάκης για την γκολάρα του στον Παναθηναϊκό

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης μίλησε για το πανέμορφο τέρμα-νίκης που σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου κρέμασε τον Στιλ. «Θες και τύχη σε ματς απέναντι σε μεγάλες ομάδες» είπε μεταξύ άλλων.

Στην τακτική συνέπεια της ομάδας του, αλλά και την τύχη απέδωσε εν πολλοίς τη νίκη της Ξάνθης απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο χρυσός σκόρερ των ακριτών (έκανε το 2-1) αναφέρθηκε στο πώς… ήρθε η γκολάρα του, όπου κρέμασε τον Στιλ.

Οι δηλώσεις Βασιλακάκη στο KICK OFF του ΣΚΑΪ

«Η αλήθεια είναι πως φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν πιο δυνατός σε σχέση με πέρσι που τον κερδίσαμε πάλι στην Λεωφόρο. Μας έκατσαν οι φάσεις σήμερα, ήμασταν λίγο τυχεροί, δουλέψαμε πολύ τακτικά σαν ομάδα, αλλά αν δεν έχεις τύχη σε τέτοια παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, τότε δε νομίζω πως μπορείς να πάρεις πολλά».

Για τη φάση της γκολάρας του: «Είχα παρατηρήσει από νωρίτερα πως ο Στιλ ήταν εκτός εστίας. Επειδή και η άμυνα του Παναθηναϊκού βρισκόταν γενικά ψηλά, ο Στιλ έβγαινε αρκετά μακριά, μέχρι και το ημικύκλιο της περιοχής του. Είχα στο μυαλό μου να το κάνω… Ήρθε η μπάλα τέλεια, φανταστικά μπροστά μου, ήταν η καλή στιγμή για το σουτ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x