Stoiximan Super League

Ο Βίκτορ «έφτιαξε» τον Φορτούνη

Ένα γκολ και μία ασίστ στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού είχε ο Κώστας Φορτούνης, ύστερα από την απόφαση του Βίκτορ να βάλει τον διεθνή άσο στη θέση που αποδίδει καλύτερα.

Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά μετρούν στον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την ευρωπαϊκή ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σήμανε «συναγερμό» στις τάξεις της ομάδας του Βίκτορ, ο οποίος κλήθηκε να πάρει δραστικές αποφάσεις όσον αφορά τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η χρησιμοποιήσει του Κώστα Φορτούνη στο αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» επίθεσης, κάτι που… περιόριζε τον διεθνή άσο να αποδώσει εκείνο που μπορεί.

Αυτό το αντιλήφθηκε ο Ισπανός προπονητής και έπειτα από το τετ-α-τετ που είχε με τον Τρικαλινό εξτρέμ, αποφάσισε να βάλει τον Φορτούνη στη θέση που έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις και εκείνος δείχνει πως νιώθει πιο άνετα.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Βίκτορ και στη χθεσινή προπόνηση χρησιμοποίησε τον διεθνή άσο πίσω από τον Ιντέγε και μάλιστα μπόρεσε να σκοράρει και μία φορά στο οικογενειακό δίτερμα. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε λα Μπέγια.

Ο Μιλιβόγεβιτς θεωρείται σίγουρος για τον άξονα και παρτενέρ του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μπουχαλάκης. Από εκεί και πέρα, στα άκρα θα είναι ο Ντουρμάζ και ο Σεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x