Stoiximan Super League

«Ο Βίκτορ θέλει Πιάτι στον Ολυμπιακό»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός τώρα με τον Βίκτορ στην τεχνική του ηγεσία κοιτάζει πιο θερμά από ποτέ τον Πιάτι.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και πάλι μεταγραφικά προς την πλευρά του Πάμπλο Πιάτι και μάλιστα περισσότερο «ζεστά» από ποτέ άλλοτε.

Ισπανικά δημοσιεύματα, ένα εξ αυτών και της “deportevalenciano” υποστηρίζει ότι ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων, ο Βίκτορ εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του αργεντινού άσου της Βαλένθια με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να έχει αναθερμανθεί.

Το ισπανικό δημοσίευμα αυτό αναφέρει πως οι «νυχτερίδες» θέλουν να δώσουν τον παίκτη γιατί δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό τους αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Ποιο; Οι απαιτήσεις της Βαλένθια για να παραχωρήσει τον παίκτη είναι αρκετά μεγάλες. Τέτοιες που ο Ολυμπιακός δεν θέλει να φτάσει.

Αυτή την στιγμή να αφήσει ελεύθερο τον Αργεντινό είναι μια περίπτωση που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Έτσι στον Ολυμπιακό –όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα- περιμένουν να ρίξει η Βαλένθια τις απαιτήσεις της και να μπορέσει η μεταγραφή να ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x