Stoiximan Super League

Ο Βόκολος… υπογράφει τη συμφωνία!

Ταξίδι στην Ισπανία για να κάμψει τις μικρές αντιρρήσεις του Σέρχιο Σάντσεθ έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος!

Να «απομακρύνει» κάθε.. σύννεφο, σε ό, τι έχει να κάνει με τη μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ, προσπαθεί ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος ταξίδεψε στην Ισπανία για να συναντήσει τον 29χρονο στόπερ και να τον… ντύσει στα πράσινα.

Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις πολιτικές εξελίξεις, ο Σάντσεθ ήταν κάπως διστακτικός στο να πάρει την τελική του απόφαση. Ο Ισπανός προβληματίστηκε με όσα διάβαζε και άκουγε και γι’ αυτό ζήτησε λίγο ακόμη χρόνο για να δώσει την τελική απάντηση, παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι αυτή έκανε λόγο για συμβόλαιο 3+1 χρόνων, με τις απολαβές του παίκτη να φτάνουν περίπου στις 850.000 ευρώ ετησίως με τα μπόνους. Ένα deal το οποίο φάνηκε να κλείνει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει το οριστικό «ναι» είναι σε εξέλιξη, με τον Λεωνίδα Βόκολο να καθησυχάζει τον ποδοσφαιριστή και να του εξηγεί ότι δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα με το να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x