Γ' Εθνική

«Ο διαιτητής μας απείλησε στο ημίχρονο. Νιώθω σαν να ασελγούν πάνω μου»

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση έκανε ο προπονητής του Ιάλυσου, Μάρκος Στεφανίδης για την διαιτησία του Γκάμαρη στο ματς με τον Εργοτέλη. «Σαν να έχω ένα κόκκινο φαναράκι και ασελγούν πάνω μου», είπε.

Με σκληρά λόγια για την διαιτησία του Ανδρέα Γκάμαρη στο ματς με τον Εργοτέλη μίλησε ο Μάρκος Στεφανίδης.

Ο προπονητής του Ιάλυσου είδε την ομάδα του να προηγείται στο ματς με τους Κρητικούς και, τελικά, να ηττάται με 2-1 στις καθυστερήσεις. Τις έντονες διαμαρτυρίες τους ξεσήκωσε το γεγονός πως ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη με πέναλτι που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες, όπως και η αποβολή παίκτη του Ιάλυσου στο 54’ για αντικανονικό μαρκάρισμα.

«Δεν είχα σκοπό να έρθω στη συνέντευξη Τύπου, αλλά ήρθα για σεβασμό στον Εργοτέλη», είπε αρχικά ο προπονητής των Ροδιτών και συνέχισε: «Τεχνικά δεν έχω να πω κάτι. Δεν παίχθηκε ματς στον αγωνιστικό χώρο. Τι να πεις στους ποδοσφαιριστές, τι προγραμματισμούς να κάνεις; Μόνο άρχοντας δεν ήταν ο διαιτητής. Μας έβαλε στο τέρμα μας και δεν μας άφηνε να βγούμε. Μας προειδοποιεί και μας απειλεί στο ημίχρονο. Νιώθω σαν να έχω ένα κόκκινο φαναράκι και έρχονται και ασελγούν πάνω μου και το λέω στα ίσα. Πάω να του μιλήσω και μου λέει ξέρεις σε ποιον μιλάς. Νιώθω αηδιασμένος».





Εκ μέρους των παικτών του Ιάλυσου μίλησε ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος χαρακτήρισε φαρσοκωμωδία και θέατρο του παραλόγου τις αποφάσεις του διαιτητή του συνδέσμου Αθηνών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x