Stoiximan Super League

Ο διάλογος Σαββίδη-Γκαρσία για την τιμωρία του ΠΑΟΚ

Δεν κρύβει τη δυσφορία του για την τιμωρία του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε μία ιδιαίτερη συζήτηση με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το θέμα της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, με την αφαίρεση των τριών βαθμών και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες στις συζητήσεις της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

Στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε τη δυσφορία του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Είναι πρωτοφανής η διαφθορά και πολλά είναι εκείνα που δεν έχουν αλλάξει, παρά τις υποσχέσεις που είχα πάρει, κατά καιρούς, από κυβερνητικούς παράγοντες. Στη Ρωσία, σε όμοια περίπτωση, θα τιμωρούσαν την ομάδα που αποχώρησε από το γήπεδο και τους παράγοντές της. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και ο Πάμπλο Γκαρσία, από την πλευρά του, ανέφερε:

«Εγώ βίωσα την αδικία από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα… Ούτε στην Ουρουγουάη γίνονται αυτά. Εκεί οι ποινές είναι πρόστιμα και αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Ποτέ δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από μια ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x