Πορτογαλία

Ο Έντερ, η οικογένειά του και ο φυλακισμένος πατέρας του

Ο Πορτογάλος σκόρερ του τελικού αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο πατέρας του βρίσκεται σε φυλακή της Αγγλίας.

Το νικητήριό του γκολ στον τελικό του Euro έχει στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και η ιστορία τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Ο Έντερ εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο πατέρας του έχει καταδικασθεί σε 16ετή φυλάκιση: «Ο μπαμπάς μου μπήκε στην φυλακή όταν ήμουν 12 ετών. Η μητριά μου πέθανε και εκείνος κατηγορήθηκε για τον θάνατό της».

Ο Πορτογάλος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2008 στην Ακαντέμικα: «Από την στιγμή που πήγα εκεί και απέκτησα χρήματα, ταξίδευα στην Αγγλία για να τον επισκεφθώ. Κάθε φορά που είχα ρεπό, πήγαινα να τον δω».

Ο Έντερ σε ηλικία 8 ετών ταξίδεψε με την μητέρα από την Γουινέα στην Πορτογαλία: «Ο πατέρας μου ήταν ήδη εκεί και κάποια στιγμή ήρθε, με πήρε και έζησα για λίγο μαζί του. Μετά μπήκα εσώκλειστος σε κρατικό κολλέγιο καθώς οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με συντηρήσουν».

Ερωτώμενος για το πώς νιώθει που μεγάλωσε κατ’ αυτόν τον τρόπο δήλωσε: «Δεν ήμουν χαρούμενος, δεν τα έβρισκα όλα αυτά όμορφα. Ένιωθα εγκαταλελειμμένος. Στην πραγματικότητα, δεν μεγάλωσα με την οικογένειά μου. Αλλά αυτό με βοήθησε να ωριμάσω, να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα, βοηθώντας με σημαντικά στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Φυσικά υπήρξαν στιγμές που δυσκόλευαν τα πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ωραία. Γνώρισα πολλούς φίλους και απέκτησα μοναδικές εμπειρίες ζωής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x