Stoiximan Super League

Ο «Ελέ» μπλόκαρε τον Ολυμπιακό!

Για δεύτερο εκτός έδρας ο Ολυμπιακός «κόλλησε». Αυτή την φορά ο μαχητικός Αστέρας του Ελευθερόπουλου (έπαιζε κακώς με 10 για 35’) κράτησε τους ερυθρόλευκους στο 0-0. Εξαιρετικοί Ντοναρούμα και Λεάλι.

«Κόλλησε» ξανά ο Ολυμπιακός. Για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς (το προηγούμενο με Πλατανιά, 2-2), οι ερυθρόλευκοι πέταξαν βαθμούς, καθώς ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα 0-0 κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με… διακοπή ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, αφού υπήρξε πρόβλημα με τους πυλώνες του γηπέδου. Παρά την έντονη βροχόπτωση και την κακή κατάσταση του γηπέδου το πρώτο 45λεπτο ήταν καλό με τους Αρκάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να νικήσουν τον Λεάλι. Οι παίκτες του Μπέντο απείλησαν ουσιαστικά μόνο σε δύο φάσεις με Ιντέγε και Σεμπά, ενώ στο πέναλτι που ζήτησαν στο 42’ ο ρέφερι έδειξε σωστά κίτρινη στον Φορτούνη για θέατρο.

Καλύτεροι οι Πειραιώτες στο δεύτερο, καθώς είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ όμως ο Ντοναρούμα δεν τους το επέτρεψε. Ο Κύζας άφησε κακώς τον Αστέρα με δέκα στο 61΄, δείχνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Μάσα. Ο επιθετικός των Αρκάδων βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από διεκδίκηση με τον Βιάνα, όμως δεν επιχείρησε να ξεγελάσει τον διαιτητή, ο οποίος δεν έπρεπε να τον αποβάλει.

Το ματς:



Μετά τη μίνι διακοπή λόγω του προβλήματος ηλεκτροδότησης των πυλώνων, το ματς συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο στον… βούρκο. Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση μια ευκαιρία του Ιντέγε αδυνατούσε να ενοχλήσει τον Ντοναρούμα και σταδιακά ο Αστέρας πήρε τα ηνία. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάσα, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όμως ο Λεάλι κράτησε όρθια την ομάδα του και το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

inner

Όσο περνούσαν τα λεπτά το παιχνίδι άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο σκληρό. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδειχνε να είναι πιο κοντά στο γκολ, αφού κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες και βρισκόταν έξω από την αντίπαλη περιοχή. Στο φινάλε του ημιχρόνου, οι ερυθρόλευκοι κυρίως με ενέργειες του Σεμπά βγήκαν μπροστά όμως στην φάση που ο Βραζιλιάνος επιχείρησε να νικήσει τον γκολκίπερ των Αρκάδων, τον βρήκε σε ετοιμότητα και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Καλύτερα μπήκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός για το δεύτερο 45λεπτο στην Τρίπολη. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο πιεστικοί και «ενόχλησαν» αρκετά τον Ντοναρούμα, ο οποίος ήταν πάντα σε ετοιμότητα. Απ’ την πλευρά του, ο Αστέρας απείλησε κυρίως με προσπάθειες του πολύ ζωηρού Μανιά. Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (61’) οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Κύζας έδειξε -κακώς- δεύτερη κίτρινη για θέατρο στον Μάσα, θεωρώντας πως επεχείρησε να τον ξεγελάσει ύστερα από πτώση του μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Βιάνα.

inner

Οι Αρκάδες παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως με τον Μανιά. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν και με την είσοδο του Καρντόσο να γεμίσουν την περιοχή, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη.

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Σελίν, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια (64’ Κώτσιρας0, Στανισάβλιεβιτς (46’ Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς (83’ Ιωαννίδης)

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Γκοντό, Τσιλιανίδης

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Λεάλι, Ρέτσος, Βιάννα, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (82’ Ελιουνούσι), Φορτούνης (66’ Καρντόσο), Μανθάτης (46’ Καμπιάσο), Σεμπά, Ιντέγε

Στον πάγκο: Καπίνο, Σισοκό, Μάριν, Νικολάου

Διαιτητής: Γιώργος Κύζας

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x