Stoiximan Super League

«Ο Ενάκε θέλει πολύ να έρθει στην ΑΕΚ»

Η εκπρόσωπος του 25χρονου Ρουμάνου εξτρέμ της Άστρα, Γκάμπριελ Ενάκε, ονόματι Άννα Μαρία Πρόνταν Ρέγκεκαμπφ, μίλησε στον sport-fm.gr για τον παίκτη της που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Μπορεί τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία να αναφέρουν πως ο Τσαρλς Ενζόγκμπια είναι κοντά στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν δουλεύουν κι άλλες περιπτώσεις, είτε ως εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που το deal δεν πραγματοποιηθεί, είτε για να κλείσουν παίκτες για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Γκάμπριελ Ενάκε, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και η εκπρόσωπός του Άννα Μαρία Πρόνταν Ρέγκεκαμπφ μίλησε αποκλειστικά στον sport-fm.gr.

«Ο Ενάκε είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που παίζει στην Εθνική ομάδα. Είμαι περήφανη που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως η ΑΕΚ τον παρακολουθεί. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ωστόσο κάποιος από τους ανθρώπους της ομάδας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Εάν, πάντως, το ενδιαφέρον είναι αληθινό -όπως και νομίζω πως είναι- θα είμαι χαρούμενη να διαπραγματευτώ μαζί τους», ανέφερε αρχικά η εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Για το πώς βλέπει ο παίκτης την προοπτική της ΑΕΚ:
«Ο Ενάκε θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι υψηλού επιπέδου, έχετε μεγάλη ιστορία. Ο Ενάκε θέλει πολύ να έρθει».

Για το αν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή:
«Έχει ακόμη συμβόλαιο με την Άστρα, όπως και πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα. Αλλά ήρθε η ώρα για τον ίδιο να φύγει από την Ρουμανία. Κάθε ποδοσφαιριστής στη Ρουμανία θέλει να αγωνιστεί έξω από αυτή».

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x