Stoiximan Super League

Ο ένας ήθελε, ο άλλος δεν μπορούσε!

Μπορεί το 1-0 να μην δείχνει μια εύκολη νίκη, όμως ο Παναιτωλικός σχεδόν δεν ίδρωσε. Οι Αγρινιώτες με σκόρερ τον Μαρκόφσκι πήραν δεύτερο σερί τρίποντο ενώ ο Πανθρακικός έμεινε ξανά με άδεια χέρια.

Βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του ο Παναιτωλικός. Με σκόρερ τον Μαρκόφσκι και γενικά καλή εικόνα οι Αγρινιώτες πήραν τη νίκη 1-0 απέναντι στον Πανθρακικό, που δεν τους άγχωσε καθόλου στο ματς.

Πολύ καλύτερη η ομάδα του Πόντες σε ολόκληρο το παιχνίδι. Μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν το δοκάρι του Ποτουρίδη στο 17’, αλλά λίγο αργότερα το γκολ του Σέρβου τους «εξαφάνισε». Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ουαρντά, που ξεχώρισε με τις «ζογκλερικές» του κινήσεις.

Το ματς:



Με σαφώς πιο επιθετικές διαθέσεις μπήκε στο ματς ο Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους από το ξεκίνημα, όμως ο Πανθρακικός ανταποκρίθηκε θετικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Μάλιστα, οι παίκτες του Ρόκα είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς - με το δοκάρι του Ποτουρίδη στο 17’- και σε κάθε τους «κατεβασιά» άγχωναν την αντίπαλη άμυνα. Τελικά, οι Αγρινιώτες έκαναν την… ζημιά με «μισή» ευκαιρία, καθώς ενώ δεν απειλούσαν ο Μαρκόφσκι βρήκε εξουδετερωμένο τον Αθανασιάδη και άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό.

inner

Η ομάδα του Λιονέλ Πόντες, με πρωταγωνιστή τον «ζογκλέρ» Ουαρντά, έδειξε να «λύνεται» μετά το γκολ, όμως δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά ανέβασαν τις γραμμές τους και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους, όμως η απουσία του Ίγκορ ήταν φανερή κάθε φορά που σημάδευαν με σέντρες την περιοχή. Το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό σε θέση άμυνας, χωρίς πάντως να απειλείται ιδιαίτερα.

Αρκετά καλύτερος ο ρυθμός στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 45λεπτου. Οι μεσοεπιθετικοί των δύο ομάδων πήραν αρκετές πρωτοβουλίες, ενώ δεν έχαναν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα πόδια τους, με σουτ που ωστόσο δεν ανησύχησαν τους γκολκίπερ. Με το πέρασμα των λεπτών, ο Παναιτωλικός έγινε πιο συμπαγής, πήρε μέτρα στο γήπεδο και μετέφερε το παιχνίδι κοντά στα καρέ του Αθανασιάδη, που απέκτησε και πάλι δουλειά.

inner

Ο χρόνος κυλούσε και η εικόνα στο παιχνίδι δεν άλλαζε. Η ομάδα του Πόντες ήταν σταθερά στην επίθεση, όμως δεν «καθάριζε» τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν… αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Στεφανάκο και τους αμυντικούς του. Στο φινάλε θέλοντας και μη οι παίκτες του Ρόκα τα έπαιξαν όλα για όλα, όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα αφού ο Παναιτωλικός βρήκε ακόμη περισσότερους χώρους και θα μπορούσε να τελειώσει το ματς μεγαλύτερη νίκη από το 1-0.



Οι συνθέσεις:



Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ (90+2’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι, Μπεχεράνο, Πάουλο (58’ Βιγιαφάνες), Ουαρντά (84' Ρουσκουγιέδα)

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Ρομέρο, Μύγας, Βασιλείου

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Ροτζέριο (58’ Μαρκόπουλος), Χαβίτο, Χασομέρης, Μεχία, Σερφά, Σέτι, Χρήστου (84' Ζδράβος-Ρίζος), Νικόλτσης, Ποτουρίδης

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Μουδούρογλου

Διαιτητής: Αναστασίος Παπαπέτρου

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x