Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Ο Έρμπες συμφώνησε με την ΑΕΚ» (video)

Νέο όνομα στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ προέκυψε μέσω Αργεντινής. Δημοσιογράφος του «FOX Sports» έγραψε πως ο 26χρονος μέσος, Κρίστιαν Έρμπες, αποχωρεί από την Μπόκα κι έκλεισε ήδη στην ΑΕΚ.

Όχι μόνο ρίχνει στο μεταγραφικό… τραπέζι της ΑΕΚ τον Κρίστιαν Έρμπες, αλλά δημοσιογράφος από την Αργεντινή ισχυρίζεται πως η Ένωση έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο.

Συγκεκριμένα, σε τουϊτάρισμά του αναφέρει πως: «Ο κύκλος του Έρμπες έκλεισε. Ο Γκιγέρμο (σ.σ Σκελότο – προπονητής) δεν τον έκρινε απαραίτητο και γι’αυτό έπαιξε μόνο μερικά παιχνίδια. Ο προορισμός του; Η ΑΕΚ».




Το όνομα του Έρμπες δεν έχει παίξει ξανά σε «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το σενάριο μπορεί να μην έχει και βάση. Ο αρχισκάουτερ της Ένωσης, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, έχει ταξιδέψει στην Αργεντινή κι εκτός από την υπόθεση του προπονητή από το μικροσκόπιό του πέρασαν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος δεξιοπόδαρος κεντρικός μέσος έχει δουλέψει στην Μπόκα και με τον Μαρτίν Αρουαμπαρένα, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Έρμπες αγωνίζεται στην ομάδα του Μπουένος Άιρες από το 2009, όμως σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του. Αιτία στάθηκε και ο τραυματισμός του στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο, ο οποίος τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για κάτι περισσότερο από δύο μήνες. To τελευταίο διάστημα έχει αποθεραπευτεί και βρίσκεται εκ νέου στην διάθεση του Σκελότο, ο οποίος τον χρησιμοποίησε και στις αναμετρήσεις κόντρα στην Σέρο Πορτένιο για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και σε δύο ματς πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x