Stoiximan Super League

Ο Εσιέν μπορεί… να περιμένει

Μπορεί η μεταγραφή του Εσιέν στον Παναθηναϊκό να βαδίζει εξαιρετικά, όμως αύριο υπάρχει αγώνας για πλέι οφ. Και ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε… ίδια αποστολή για το 2x2 με τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός έχει… αγγίξει την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν.

Για λίγο όμως μπορούν τα μεταγραφικά να «τρενάρουν» καθώς την Κυριακή δίνεται ακόμα ένα κρίσιμο ματς στα πλέι οφ με τους πράσινους να θέλουν να κάνουν το 2x2 απέναντι στον Ατρόμητο, στη Λεωφόρο και να διατηρηθούν στην κορυφή.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε την αποστολή που δεν έχει αλλαγές σε σχέση με αυτή που πέρασε θριαμβευτικά απ’ την Τρίπολη.

Εκτός είναι οι Χουχούμης, Πέτριτς, οι οποίοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς και ο Μέντες που πλέον δεν υπολογίζεται. Ο Λαγός που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού τελευταία, είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» δείχνοντας πως το ξεπέρασε.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μπερίσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x