Αγγλία

Ο κρίσιμος τελικός για τον Φαν Χάαλ

Ο τελικός του Κυπέλλου ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολλανδού τεχνικού των «κόκκινων διάβολων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και η νίκη φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Φαν Χάαλ, παρότι οι δηλώσεις του ήταν καθησυχαστικές.

Η θέση του Ολλνδού τεχνικού είναι αμφίβολη, καθώς η Γιουνάιτεντ εκτός του ότι δεν κατάφερε να προκριθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παίρνοντας την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, έχει να κατακτήσει τρόπαιο από την τελευταία χρονιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (2012/13).

Η δυσαρέσκεια για αυτό έχει ως αποτέλεσμα το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο να ακούγεται έντονα για το τιμόνι της ομάδας, ενώ ο Ολλανδός έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Αυτό είναι ακόμα ένα κίνητρο για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο ίδιος ο Φαν Χάαλ υποστήριξε πως η νίκη είναι πιο σημαντική για τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας παρά για τον ίδιο. Επίσης, πρόσθεσε πως έχει θέσει τους στόχους του, αλλά προτιμά να μιλάει για το συμφέρον της ομάδας.

Ο Ολλανδός συνέχισε λέγοντας: «Το Κύπελλο είναι τίτλος. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες επειδή μπορούν να κρατήσουν το τρόπαιο και αυτό είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή»

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τουμπακάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x