Αγγλία

Ο Φέργκιουσον θέλει τον Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Το «σίριαλ» Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ συνεχίζεται, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να επιμένει και να λέει ότι ο Πορτογάλος μπορεί να επιστρέψει την ομάδα στις επιτυχίες.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει ανάψει το πράσινο «φως» για να αναλάβει από το καλοκαίρι ο Ζοσέ Μουρίνο την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην τεχνικός του συλλόγου «ψηφίζει» τον Πορτογάλο προπονητή και πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος για την αναγέννηση της ομάδας.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των «κόκκινων διαβόλων» μελετούν και συζητούν για την επόμενη μέρα, καταλήγοντας όπως φαίνεται στην πρόσληψη του 53χρονου τεχνικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ο πρώην προπονητής της Τσέλσι μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμα κάποιο συμβόλαιο, αλλά έχει απορρίψει προτάσεις από Ιταλία και Κίνα.

Οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ Μουρίνιο και Φέργκιουσον μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο, ώστε να υπάρξει τελικά αίσιο τέλος και ο «Μου» να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του «Όλντ Τράφορντ».

Ωστόσο, η παραμονή του Λουίς Φαν Χαλ είναι αρκετά δύσκολη παρόλο που η ομάδα ακόμα διεκδικεί την τέταρτη θέση και βρίσκεται στα ημιτελικά του FA Cup. Σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση να απολυθεί ο Ολλανδός, ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να του καταβάλει ως αποζημίωση 7,5 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x