Κύπελλο Ελλάδας

Ο «Γηραιός» της… Σούπερ Λίγκας

Να συνεχίσει το θετικό σερί που έχει φέτος κόντρα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας θέλει ο Ηρακλής στην Νέα Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 2-0 του πρώτου ματς στο Καυταντζόγλειο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου θα ταξιδέψει ο Ηρακλής στη Νέα Σμύρνη για τον επαναληπτικό κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο «Γηραιός» φέτος δεν περιορίζεται στην καταιγιστική του παρουσία στον βόρειο όμιλο της Football League. Έχει δείξει πως δεν… ιδρώνει ούτε κόντρα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Η μόνη ομάδα που κατάφερε να τον νικήσει στο Κύπελλο ήταν η Λαμία στη φάση των ομίλων. Λεβαδειακός, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης την… πάτησαν απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ελπίζει να συνεχίσει το θετικό της σερί και στη Νέα Σμύρνη, ώστε να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στους «4» του θεσμού.

Η αποστολή του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς κόντρα στους «κυανέρυθρους» αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Λαδά, Ζιαμπάρη, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Βαλεριάνο, Στάμου, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδη, Ρουγκάλα, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδη, Λουκίνα, Πασά, Σιατραβάνη, Τσιλιανίδη, Κάσσο, Περόνε και Ζαμπάζη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x