Αγγλία

Ο Γκαλάς θυμάται και... καταγγέλλει τον Νασρί!

Περιστατικό από το οποίο ο Σαμίρ Νασρί... σκόπευε να του κάνει κακό, όπως ισχυρίζεται, θυμήθηκε και κατήγγειλε ο Γουίλιαμ Γκαλάς στη γαλλική τηλεόραση!

Ο παλαίμαχος αμυντικός των Άρσεναλ και Τότεναμ, μιλώντας στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό RMC, ουσιαστικά κατήγγειλε απόπειρα επίθεσης του Σαμίρ Νασρί εις βάρος του, μέσω τρίτων.

«Θυμάμαι ότι είχα βγει για φαγητό και μόλις αποχώρησα από το μαγαζί, μια παρέα με πλησίασε και ήθελε να μου μιλήσει. Στην αρχή αρνήθηκα, αλλά μετά είδα έναν τύπο που είχα ξαναδεί πολλές φορές με τον Νασρί στο προπονητικό της Άρσεναλ κι εκείνος μου είπε να πάω μέχρι το αυτοκίνητό του που ήταν και ο Σαμίρ για να μιλήσουμε.

Λίγο πιο πέρα είδα έναν άλλον άνδρα να κρατάει μια τσάντα που ήταν γεμάτη tasers... Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες μέρες έπειτα από έναν καυγά που είχα με τον Νασρί.

Ευτυχώς είχα μαζί μου κόσμο και ο ξάδερφός μου, που τυχαίνει να είναι Αστυνομικός, μου είχε πει να μην απομακρυνθώ με τον τύπο, όπως κι έγινε... Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να μου συμβεί αν ήμουν μόνος μου...» ανέφερε ο Γουίλιαμ Γκαλάς.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x