Europa League

Ο Γκαμέιρο την έστειλε στους «4»

Με ένα τέρμα του στο 85ο λεπτό ο Γκαμέιρο ισοφάρισε σε 2-2 την Ζενίτ στο ματς στην Αγία Πετρούπολη και έστειλε την Σεβίλλη στους «4» του Europa League.

Εφτάψυχη αποδεικνύεται η Σεβίλλη… Στο πρώτο ματς κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη πετυχαίνοντας δύο γκολ. Σήμερα πήρε την πρόκριση στους «4» του Europa League με ένα τέρμα λίγο πριν το τέλος κόντρα στη ροή του αγώνα.

Το γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Γκαμέιρα στο 85ο λεπτό την στιγμή που η Σεβίλλη είχε καθηλωθεί στην άμυνα με την Ζενίτ να… σφυροκοπά και να αναζητά ένα ακόμη γκολ ακόμη για να πάρει την πρόκριση χωρίς την παράταση.

Η Σεβίλλη είχε ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίς. Στο 6ο λεπτό ο Χουλκ έχασε την μπάλα και οι Ισπανοί έβγαλαν αντεπίθεση με τον Νέτο να παραχωρεί πέναλτι. Ο Μπάκα το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0.

Στο 48ο λεπτό ο Ρόντον ισοφάρισε σε 1-1 μετά από λάθος του τερματοφύλακα με την Ζενίτ να αυξάνει ακόμη περισσότερο την πίεσή της προς την εστία της ισπανικής ομάδας.

Οι «καρποι» της πίεσης αυτής ήρθαν στο 72ο λεπτό με τον τερματοφύλακα να μην διώχνει καλά την μπάλα σε ένα μακρινο σουτ του Σμόλνικοφ και τον Χουλκ να κάνει το 2-1 με σουτ από κοντα.

Η Ζενίτ συνέχισε να πιέζει αλλά οι παίκτες της είδαν το έδαφος να χάνεται από τα πόδια τους στο 85ο λεπτό με τον Γκαμέιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x