Ιταλία

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι ανέλαβε τις τύχες της Μπάρι

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προχώρησε στην ιδιοκτησία του συλλόγου, έπειτα από τον υποβιβασμό του στη Serie D, λόγω οικονομικών προβλημάτων

Τις τύχες της Μπάρι ανέλαβε ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με το γιο του Λουίτζι να είναι αυτός που θα αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου.

Η Μπάρι, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Serie B και τερμάτισε έβδομη, κέρδισε μεν την συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου στη Serie A, μολαταύτα δεν κατέστη δυνατό να κάνει κάτι παραπάνω, καθώς δε κατάφερε να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια, λόγω οικονομικών προβλημάτων και έτσι υποβιβάστηκε στη Serie D, την υψηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Την περασμένη Τρίτη, ο δήμαρχος της πόλης του Μπάρι, Αντόνιο Ντεκάρο, προσέφερε την ιδιοκτησία του συλλόγου στον Ντε Λαουρέντις, δίνοντάς του έτσι προτεραιότητα έναντι δέκα άλλων υποψηφίων για την αγορά του.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σχετικά με το ζήτημα, ο Ντε Λαουρέντις τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτός ο σύλλογος έχει μιά πολύ μακρά ιστορία 110 χρόνων. Πρέπει να αναπτυχθούμε γρήγορα και να προσπαθήσουμε να ανέλθουμε ξανά στη Serie A».

«Ένα πράγμα είναι βέβαιο. Δε μπορούμε να ανακατέψουμε τη Νάπολι με τη Μπάρι, εκπροσωπούν δύο διαφορετικές πόλεις, καθεμία με την ιστορία της και τους οπαδούς της, που πρέπει να τους σεβαστούμε... Η Μπάρι δε θα αποτελέσει ένα παράρτημα της Νάπολι».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x