Αγγλία

Ο Ιμπραΐμοβιτς «έβαλε πλάτη» σε Ρούνεϊ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σουηδός επιθετικός για τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζοντας πως τέτοιου είδους μεγάλοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Ως τον «τέλειο ποδοσφαιριστή» χαρακτήρισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον Γουέιν Ρούνεϊ μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Φέγενορντ για το Europa League ενώ υπογράμμισε πως έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στο ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες του Άγγλου ποδοσφαιριστή που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα ο Ίμπρα τόνισε: «Πιστεύω πως ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ για τόσο διάσημους ανθρώπους, θέλει να ξέρει τα πάντα» και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι συνέβη. Μάλιστα, ούτε καν τον ρώτησα διότι για μένα δεν είναι σημαντικό και είμαι 100% σίγουρος ότι ούτε και ο Τύπος γνωρίζει ακριβώς τι έγινε».

Τέλος ο Ίμπρα έδωσε και μια συμβουλή στο βρετανικό κοινό: «Πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμάμε τέτοιους παίκτες. Δεν βλέπω πολλούς τέτοιους στην Αγγλία που να έχουν κάνει την καριέρα του. Λυπάμαι γι’ αυτή την κατάσταση γιατί θα έπρεπε να δείχνουμε περισσότερο σεβασμό σε εκείνον. Όλοι θέλουν να κάνουν το μικρό, μεγάλο. Είμαι συνηθισμένος σε αυτά από την Σουηδία, δεν με ενοχλεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x