Europa League

Ο ιταλικός Τύπος «σκίζει» Μίλαν και Μοντέλα λόγω ΑΕΚ (pics)

Σκληρή κριτική στη Μίλαν και τον Βιντσέντζο Μοντέλα ασκεί ο ιταλικός Τύπος λόγω της ισοπαλίας (0-0) και της παρουσίας στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζοντας λίγη την εμφάνιση των «ροσονέρι».

Επιπλέον γκρίνια στη Μίλαν λόγω ΑΕΚ.

Η ισοπαλία (0-0) των «ροσονέρι» με την Ένωση στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Europa League και κυρίως η εμφάνισή τους προκάλεσε νέα δυσφορία στην Ιταλία και στον Τύπο της χώρας που ασκεί σκληρή κριτική. Μεταξύ άλλων κρίνεται… μετεξεταστέος ο Βιντσέντζο Μοντέλα και «λίγη» η παρουσία της ομάδας του στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους».

inner

«Μετεξεταστέος ο Μοντέλα», αναφέρει η Gazzetta Dello Sport στον τίτλο της και προσθέτει: «Αναβλήθηκε η πρόκριση. Χωρίς γκολ και στην Αθήνα. Ισοπαλία που επιτρέπει στην Μίλαν να παραμένει στην κορυφή, αλλά το παιχνίδι της δεν βλέπεται». Παράλληλα, τονίζει ότι το δοκάρι που είχε ο Μοντολίβο ήταν πολύ φτωχό αποτέλεσμα από πλευράς παραγωγικότητας για τους «ροσονέρι» και στέκεται στο γεγονός ότι ο Ιταλός κόουτς τα πήρε με έναν θεατή.

Η Tuttosport χαρακτηρίζει λίγη τη Μίλαν, και αναφέρει ότι ο Μοντέλα… τρέμει. «Άλλο ένα 0-0 με την ΑΕΚ. Ο προπονητής δηλώνει: Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ την κηδεία μου».

inner

«Τι διάβολο είσαι;», αναρωτιέται η Corriere Dello Sport, προσπαθώντας να κατανοήσει το αποτέλεσμα της δουλειάς του 43χρονου τεχνικού και προσθέτει: «Μίλαν χωρίς λάμψη, 0-0 στην Αθήνα, ο Μοντέλα παραμένει στο όριο».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x