Stoiximan Super League

«Ο.Κ.» τρεις στον ΠΑΟΚ

Αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τους Τσίμιροτ, Κρέσπο και Ροντρίγκες να μην αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Τσίμιροτ, Κρέσπο και Ροντρίγες είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμού, με κάποια από αυτά να ανησυχούν και άλλα όχι το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Ο Βόσνιος χαφ είχε ένα αιμάτωμα που υποχώρησε και την Κυριακή αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τα Σούπερ Λίγκας.

Νοκ άουτ βγήκε από το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Κρέσπο, αλλά όλα δείχνουν πως και εκείνος θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Από την πλευρά του, ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε κουτσαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, καθώς γύρισε ο αριστερός αστράγαλος και όλα δείχνουν πως θα είναι και εκείνος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν αύριο (στις 6 το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία) στις προπονήσεις, καθώς για σήμερα ο Σέρβος τεχνικός τους έδωσε ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x