Γενικά

«Ο Καρντόσο τα είχε βρει με την Λιμπερτάδ εδώ και έξι μήνες»

Την αποκάλυψη πως ο Όσκαρ Καρντόσο είχε συμφωνήσει προφορικά με τη Λιμπερτάδ από το χειμώνα έκανε ο ατζέντης του.

Ο εκπρόσωπος του Όσκαρ Καρντόσο, Πέδρο Αλντάβε, αποκάλυψε πως ο Παραγουανός φορ που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και κατέληξε στη Λιμπερτάδ είχε συμφωνήσει μαζί της εδώ και μήνες.

«Είχε μια προφορική συμφωνία με τη Λιμπερτάδ πριν από έξι μήνες. Ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην πατρίδα του μετά από έντεκα χρόνια», τόνισε.

Ο ίδιος ο Καρντόσο τόνισε πως επιθυμία του ήταν να παίξει στη Σέρο Πορτένιο, αλλά δεν του έγινε πρόταση. «Ήρθα στην Παραγουάη πριν από 35 μέρες και πέντε μέρες μετά συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Σέρο Πορτένιο και του είπα ότι θέλω να παίξω στην ομάδα. Τον ρώτησα αν με ήθελε και είπε ‘ναι’. Ήθελα να παίξω στη Σέρο, είχα τρεις προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά και μια καλή σχέση με τους ανθρώπους της Λιμπερτάδ. Η τελευταία με ήθελε και το χειμώνα, αλλά είχα συμβόλαιο για άλλους έξι μήνες με τον Ολυμπιακό και τους είχα πει ότι δεν μπορούσα να πάω. Τώρα συμφωνήσαμε. Είμαι οπαδός της Σέρο Πορτένιο, αλλά πρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου. Δεν θα αποσυρθώ κιόλας επειδή δεν θα παίξω σε αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x