Πορτογαλία

Ο Κασίγιας γίνεται «δράκος»! (pics)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας φέρεται να βρίσκεται η Πόρτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού και πορτογαλικού Τύπου. Ξεπερνούν τα 5 εκατ. € οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς πορτιέρο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Ίκερ Κασίγιας στην Πόρτο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού και πορτογαλικού Τύπου.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει υπογράψει στους «δράκους» το αργότερο μέχρι το Σάββατο για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο.

Όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του διεθνούς γκολκίπερ, θα ξεπεράσουν τα 5 εκατ. ευρώ και πλέον εκείνο που απομένει είναι να καλυφθεί η διαφορά που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις του πορτογαλικού συλλόγου με τους «μερένχες», με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Γκιουλέν Λοπετέγκι φέρεται να είναι ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη κίνηση της διοίκησης, αφού του αρέσει πολύ ο Κασίγιας και γνωρίζει πολύ καλά πως θα καλύψει με έναν σπουδαίο πορτιέρο τη θέση στον «άσο».

Δείτε τα πρωτοσέλιδα

inner

inner

inner

inner

inner

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x