Stoiximan Super League

Ο «Κατσούρ» αρνήθηκε εξαιρετική πρόταση από Αγγλία για να μείνει στην ΑΕΚ

Αποκάλυψη στην εκπομπή του Ντέμη για τον Κώστα Κατσουράνη. Μετά την κατάκτηση του Euro 2004 είχε αρνηθεί αρκετά καλή πρόταση από ομάδα της Αγγλίας για να μείνει στην ΑΕΚ!

Για την αγάπη του και την επιθυμία του να βοηθήσει την ΑΕΚ σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας της ο Κώστας Κατσουράνης αρνήθηκε μια εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Αγγλίας μετά την κατάκτηση του Euro.

Αυτό έγινε γνωστό στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος περιέγραψε...

«Έρχεται αργότερα (σ.σ. ο Κατσουράνης) στην προετοιμασία της ΑΕΚ, μετά το Euro. Ήμασταν στο δωμάτιο και μου λέει ο Κώστας: “Νίκο, θέλω να συζητήσουμε κάτι σοβαρό. Με θέλουν από την Αγγλία, τρία χρόνια, πολύ καλά λεφτά. Αλλά δεν ξέρω αν θα θέλει η ΑΕΚ, με νέο ξεκίνημα κλπ.”. Τότε δεν ξέραμε ακόμα στην ΑΕΚ πού πάμε. Παίζαμε με ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και τρώγαμε 3-4 γκολ. Η ομάδα ήταν η Πόρτσμουθ. Η αγάπη του για την ομάδα τον κράτησε και τελικά του βγήκε σε καλό», τόνισε.

Ο Κώστας Κατσουράνης με αφορμή αυτά τα λόγια του Νίκου Λυμπερόπουλου ανέφερε για την περίοδο στην ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Euro:

«Αν δεν ήταν ο Λύμπε, μπορεί να έπαιρνα άλλες αποφάσεις. Ήταν ο Λύμπε, ο Ντέμης, ο Σάντος και έμεινα στην ομάδα. Μετράει και το συναίσθημα. Μπορεί να είμαστε επαγγελματίες, αλλά πάντα παίζει ρόλο το συναίσθημα. Πήγα στην προετοιμασία αργά στην ΑΕΚ και ξαναέφυγα για φιλικό με την Εθνική με την Τσεχία. Στο ξενοδοχείο με περίμεναν από αυτή την ομάδα. Τότε μου είπαν ότι δίνουμε στην ΑΕΚ όσα θέλει και σε σένα αυτά τα χρήματα. Πήγα στον Ντέμη και μου είπε “το αφήνω πάνω σου”. Θα πω κάτι που θα το καταλάβουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ εύκολο να λέμε υποθετικά ότι θα έπαιζα στο εξωτερικό και θα πήγαινα στο εξωτερικό, αλλά όταν έρχεται η πρόταση είναι πολύ διαφορετικά. Δεν φεύγεις εύκολα από την Ελλάδα. Το ίδιο είχα πει και σε μια συζήτηση με τον Στέλιο Μαλεζά και τελικά μου είπε ότι είχα δίκιο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x