Γενικά

Ο Κλαούντιο Μπράβο είχε προαίσθημα για τα πέναλτι!

Σίγουρος για την απόδοση και την αποτελεσματικότητά του στην διαδικασία των πέναλτι του αγώνα με την Πορτογαλία ήταν ο Κλαούντιο Μπράβο, όπως αποκάλυψε ο Αρτούρο Βιδάλ.

Άνθρωπος του αγώνα αποδείχτηκε ο Κλαούντιο Μπράβο στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, αφού με τις αποκρούσεις του χάρισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλου Συνομοσπονδιών στην Χιλή.

Αυτό που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα γνωστό ήταν τι είχε πει στους συμπαίκτες του λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι, ο Μπράβο για να τους εμψυχώσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Αρτούρο Βιδάλ στο ESPN, ο Κλαούντιο Μπράβο ήταν πεπεισμένος για την απόδοση του: «Ο Κλαούντιο είναι εξωπραγματικός. Πριν τα πέναλτι μας είπε πως θα σταματούσε δυο ή τρία πέναλτι».

Αξίζει να σημειωθεί πως με το πέρας του αγώνα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Χιλής ισχυρίστηκε πως κατά την διάρκεια του ματς αποκόμισε ένα τραυματισμό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πετάξει την παρέα του Ρονάλντο εκτός τελικού.

«Νιώθω όπως νιώθω πάντα. Είμαι ένας πολύ ισορροπημένος άνθρωπος. Τραυματίστηκα μέσα στο παιχνίδι και δεν έπαιξα στον κανονικό μου ρυθμό».

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x