Αγγλία

Ο Κλοπ θέλει Κοντογκμπιά

Τον Ζοφρέ Κοντογκμπιά επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η Λίβερπουλ μετά από εισήγηση του Γιούργκεν Κλόπ, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μεσά, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί στους διοικούντες της Λίβερπουλ την απόκτηση του Ζοφρέ Κοντογκμπιά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι «κόκκινοι» είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να φέρουν τον 24χρονο στο μεγάλο λιμάνι, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται στη Serie A με τη φανέλα της Ίντερ.

Παρά τα λόγια του τεχνικού των «νερατζούρι» Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος συγκρίνει τον Κοντογκμπιά με τον συμπατριώτη του Πολ Πογκμπά, σε περίπτωση που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αποφασίσει να καταθέσει επίσημη πρόταση απόκτησης του γεννημένου στις 15 Φεβρουαρίου του 1993 μέσου, ύψους τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων ευρώ, οι ιθύνοντες του συλλόγου του Μιλάνου, δεν θα ήταν αρνητικοί.

Ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην Ίντερ το καλοκαίρι του 2015 από τη Μονακό, δεν απέδωσε όμως τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα μετά από μόλις ενάμιση χρόνο, η αποχώρησή του να θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανή, με τον κόσμο της Πρέμιερ να τον περιμένει με ανοιχτές «αγκάλες».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x