Αγγλία

Ο Κόντε επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τους παίκτες του!

Μετά από μία εβδομάδα εντατικών προπονήσεων, ο προπονητής της Τσέλσι εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του και θέτει ξεκάθαρους στόχους.

Όσο προχωράει ο καιρός, η πίεση για την Τσέλσι αυξάνεται, κάτι που γνωρίζει καλά ο Αντόνιο Κόντε, γι’ αυτό και δεν κάνει «εκπτώσεις» στους στόχους: «Παίκτες και προπονητικό τιμ ξέρουμε πως οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, δεν μπορείς να ξεφύγεις», τόνισε και συμπλήρωσε: «Να παλέψεις για τη νίκη (του τίτλου) ή να παλέψεις έως το τέλος για τη νίκη. Μετά από μία εβδομάδα είμαι πολύ χαρούμενος, διότι έχω βρει εκπληκτική ατμόσφαιρα και υπέροχη συμπεριφορά από τους ποδοσφαιριστές».

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη αρχίσει να βλέπει αποτελέσματα: «Πρέπει να περάσω (στους παίκτες μου) την ιδέα που έχω εγώ για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό θα χρειαστώ χρόνο. Είμαι όμως ευτυχής διότι έχω φοβερή τηλεπάθεια μαζί τους και έχουμε ήδη αρχίσει να αλλάζουμε τον τρόπο δουλειάς -σε σχέση με πέρυσι- τόσο από φυσικής όσο και από άποψη τακτικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x