Αγγλία

Ο Κόντε το έριξε στην γιόγκα!

Εντάξει, δεν κυκλοφορεί στο Λονδίνο φορώντας ένα πορτοκαλί ράσο, απλώς ο εκρηκτικός προπονητής προσπαθεί να βρει εναλλακτικούς τρόπους ώστε να ισορροπήσει ψυχολογικά από την ένταση των αγώνων.

Ο Αντόνιο Κόντε ασχολείται τον τελευταίο με τη γιόγκα προκειμένου να περιορίσει την ένταση και την υπερκινητικότητα που του προκαλείται στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός προτρέπει τις αρχές του αγγλικού ποδοσφαίρου να επανεξετάσουν το έντονο εορταστικό χρονοδιάγραμμα της Premier League ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά στους παίκτες: «Νομίζω ότι είμαι καλά εκπαιδευμένος γι’ αυτό, αλλά το να παίζω κάθε τρεις ημέρες θέλει μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο για τους παίκτες μου αλλά και για μένα», τόνισε λίγο πριν το αποψινό ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ο Κόντε παραδέχεται πως ζει πολύ έντονα το κάθε παιχνίδι και πως στο τέλος αυτού νιώθει εξάντληση γι’΄αυτό και υπέθεσε πως: «Ίσως στο μέλλον, όταν μεγαλώσω, θα αρχίζω να είμαι πιο ήρεμος και θα προσπαθώ να κάθομαι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού». Ο ίδιος αποκάλυψε πως συμβουλεύεται άνθρωπο της Τσέλσι που ειδικεύεται στην γιόγκα και σε ασκήσεις που προσανατολίζονται στην σωματική και ψυχική ευεξία: «Κάνουμε διατάσεις και στο τέλος της συνεδρίασης έχουμε ένα χαλαρωτικό 10λεπτο. Αυτό είναι καλό. Μου αρέσει και ενδιαφέρομαι πολύ για την γιόγκα, ενώ διαβάζω και βιβλία για αυτά τα θέματα».

Προς το παρόν δεν έχουμε δει και μεγάλη βελτίωση κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά ίσως είναι λίγο νωρίς για οριστικά συμπεράσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x