Αγγλία

Ο Κόντε ζητά τον Ντε Σίλιο ως αντάλλαγμα για τον Φάμπρεγκας

Τον Ματία Ντε Σίλιο επιθυμεί ο Αντόνιο Κόντε για την Τσέλσι, ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγκας στη Μίλαν.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι με το ένα πόδι εκτός Τσέλσι, με τη Μίλαν να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός για τον Ισπανό. Ο Αντόνιο Κόντε κοιτά να επωφεληθεί της κατάστασης έχοντας στο στόχαστρο τον Ματία Ντε Σίλιο, ο οποίος βρίσκεται στο καρνέ και άλλων μεγάλων συλλόγων.

Ο Ιταλός τεχνικός εκμεταλλευόμενος την επικείμενη αποχώρηση του Σέσκ Φάμπρεγκας από τους «μπλε», από τη στιγμή που η Μίλαν έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό μέσοεπιθετικό, φέρεται να προτείνει στους «ροσονέρι» την ανταλλαγή των δύο παικτών, ενώ το κλαμπ του Λονδίνου ζητά επιπλέον και περίπου 10 εκ.ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Μίλαν είχε δοκιμάσει ήδη από το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Φάμπρεγκας, την προσθήκη του οποίου στο ρόστερ της επιθυμεί και σήμερα. Φαντάζει όμως δύσκολο στη συζήτηση να μπει το όνομα του Ντε Σίλιο καθώς η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» έχει απορρίψει ήδη υψηλότατες προτάσεις από την Γιουβέντους και τη Νάπολι για τον Ντε Σίλιο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x