Κύπελλο Ελλάδας

Ο Κοντονής «τελειώνει» τον τελικό!

Μόνο με ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής θα αποφευχθεί η αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τούτη την ώρα ο Σταύρος Κοντονής ασχολείται με τη σύνταξη και τη νομική διατύπωση της απόφασής του να μην διεξαχθεί τελικά το αυριανό παιχνίδι έπειτα από την αθέτηση εκ μέρους της ΕΠΟ των συμφωνηθέντων κυρίως σε ό,τι αφορά το τιμ του διαιτητή Σιδηρόπουλου.

Η σωστή νομική τεκμηρίωση της αναβολής εκ μέρους του υφυπουργείου είναι απαραίτητη, αφού δεν πρέπει να δοθεί στην ομοσπονδία η αφορμή να επικαλεστεί παραβίαση του αυτοδιοίκητου και συνεπακόλουθα να τεθεί εκ νέου θέμα Grexit από τη FIFA.

Ο Κοντονής αναμένεται να επικαλεστεί θέμα δημόσιας τάξης και ασφάλειας λόγω του «τεταμένου κλίματος» που προκάλεσε ο χθεσινοβραδινός ανηλεής «ρουκετοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Σε αυτήν την «ντρίμπλα» Κοντονή, που δεν μπορεί φυσικά να επικαλεστεί θέμα διαιτησίας, αρωγός στάθηκαν και οι γενικότερες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν νεκρώσει τα πάντα στη χώρα.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία η ΕΠΟ ήταν επιδεικτικά απούσα, αφού όχι μόνον αρνήθηκε να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα για τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου, αλλά ο πρόεδρός της Γιώργος Γκιρτζίκης… εξαφανίστηκε και δεν απάντησε καν στις κλήσεις του υφυπουργείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x