Γερμανία

Ο 19χρονος Κομάν με τις 8 «κούπες»!

Είναι μόλις 19 χρονών και έχει κατακτήσει όσες κούπες δεν έχουν άλλοι σε όλη την καριέρα τους. Ο Κίγκσλει Κομάν αν και έφηβος σε τρεις σεζόν επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην πλάτη του, έχει 8 τίτλους!

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, που αγωνίζεται ως δανικός από τη Γιουβέντους στην Μπάγερν Μονάχου, έχει μία εκπληκτική τροπαιοθήκη πριν γίνει είκοσι χρονών.

Στην πρώτη του σεζόν στην Γερμανία, έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου νικώντας στα πέναλτι την Μπορούσια Ντόρντμουντ στο τελικό του θεσμού. Λόγω της πολύ δημιουργικής του χρονιάς στο Μόναχο, ο Γάλλος κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για το Euro του 2016.

Το επαγγελματικό ντεμπούτο του Κομάν στην Παρί Σεν Ζερμέν έγινε στις 17 Φεβρουαρίου 2014 κάνοντάς τον, τον νεαρότερο παίκτη που αγωνίστηκε στον σύλλογο σε ηλικία 16 χρονών και 8 μηνών.

Στην θητεία του στην Γαλλία κέρδισε δύο φορές το πρωτάθλημα και μία το Σούπερ Καπ Γαλλίας πριν υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με την Γιουβέντους.

Τελικά, ο Γάλλος έκατσε μόνο μια σεζόν στην Ιταλία, πριν ετοιμάσει βαλίτσες για το Μόναχο, κερδίζοντας το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τουμπακάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x