Stoiximan Super League

Ο Κονέ και οι 2-3 πρωτοκλασάτοι

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκαθάρισε στον Γιάννη Αλαφούζο ότι Παναγιώτη Κονέ είναι ψηλά στη λίστα, αποκάλυψε ότι ο παίκτης θέλει να έρθει, ενώ έγινε κουβέντα και για 2-3 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσόνι χθες, στην οποία αναλύθηκαν όλες οι μεταγραφικές περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό και τέθηκε το πλάνο για το πώς θα κινηθούν οι «πράσινοι» στο επόμενο διάστημα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι σε δυο εβδομάδες αρχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συζήτηση των δυο ανδρών, ο «Στράμα» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Παναγιώτη Κονέ. Μάλιστα, όπως είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να φορέσει τα πράσινα και μένει μόνο να επιτευχθεί η συμφωνία με την Ουντινέζε. Οι συζητήσεις με την ιταλική ομάδα κορυφώνονται και υπάρχει αισιοδοξία ότι, τελικά, όλα θα πάνε καλά και ο Κονέ θα γίνει ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, έγιναν συζητήσεις για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, αλλά και τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι ψηλά στη λίστα και γίνονται προσπάθειες για να «κλείσουν». Ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχθεί. Η περίπτωση του δεύτερου, πάντως, του Γκανέζου μέσου της Ρούμπιν είναι σε καλύτερο δρόμο.

Ο Στραματσόνι είπε, επίσης, στον κ. Αλαφούζο ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει, πάση θυσία, να αποκτήσει 2-3 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά. Τρεις ποδοσφαιριστές επιπέδου… Μπεργκ ή Λέτο. Τέτοια χαρακτηριστικά θέλει ο Ιταλός και έχει μια λίστα με παίκτες από το πάνω ράφι, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Οι «πράσινοι» διαπραγματεύονται για 2-3 περιπτώσεις τέτοιων παικτών, κυρίως για τη μεσαία γραμμή και όπως είπε ο Ιταλός στον Αλαφούζο, δεν έχει πρόβλημα να περιμένει για αρκετά μεγάλο διάστημα, αρκεί να καταφέρει η ομάδα να τους κάνει δικούς της. Στόχος του προπονητή του «τριφυλλιού», εκτός των άλλων, είναι να φέρει δυο – τρεις «πραγματικά καλούς ποδοσφαιριστές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο», όπως τόνισε χθες και απ' ότι φαίνεται θα «παλέψει» γι’ αυτό, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x