Stoiximan Super League

«Ο Κούγιας μου είπε ότι ο Σαββίδης ελέγχει 5 ομάδες και ήθελε να αγοράσει και τη Λάρισα»

Συνομιλία του με τον Αλέξη Κούγια, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ του αποκάλυψε έλεγχο του Ιβάν Σαββίδη σε πέντε ελληνικές ομάδες, επικαλέστηκε στο «dikisports» ο Τάκης Μιχαλόλιας.

Τοποθέτηση που αναμφίβολα θα προκαλέσει συζητήσεις έκανε ο Τάκης Μιχαλόλιας.

Σε δήλωσή του στο «dikisports», ο γνωστός ποινικολόγος επικαλέστηκε λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στον ίδιο, βάσει των οποίων ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί σχέσεις ελέγχου με άλλες ελληνικές ομάδες.

Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά πρόθεσή του (όπως παρουσιάζεται να του είπε ο Κούγιας) ήταν να αγοράσει και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση Μιχαλόλια:

«Το μεσημέρι της Τετάρτης συναντήθηκα σε καφετέρια πλησίον του Εφετείου Αθηνών με τον κ. Αλέξη Κούγια ενώπιον του κ. Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο κ. Κούγιας μας αποκάλυψε ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης ήθελε να αγοράσει και τη Λάρισα. Μάλιστα μας είπε ότι γνωρίζει πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ελέγχει τόσο την Ξάνθη, όσο και άλλες 4 ομάδες, τις οποίες ονομάτισε: Κέρκυρα, Πλατανιάς, Γιάννενα και ΟΦΗ.

Απορώ και εκπλήσσομαι για τις σημερινές του δηλώσεις, τη στιγμή που ο ίδιος αποκάλυπτε την εμπλοκή Σαββίδη σε πέντε ΠΑΕ. Όσο για τη δίκη του Noor One είναι αδύνατον κάποιος να την παρακολουθεί στο Εφετείο Αθηνών -όπως ισχυρίστηκε ο κ. Κούγιας- για τον απλούστατο λόγο ότι διεξάγεται στον Κορυδαλλό (!)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x