Αγγλία

Ο… κουλ Κλοπ

Η μοναξιά της κορυφής δεν προκαλεί καμία είδους ανατριχίλα στον Γερμανό τεχνικό. Αντίθετα, συνεχίζει να παραμένει απόλυτα ψύχραιμος.

Οι πανηγυρισμοί δεν ταιριάζουν στον Γκιούργκεν Κλοπ. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Η εντυπωσιακή νίκη επί της Γουότφορντ και η παραμονή της Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας –μόνη πλέον- έχει κάνει τους φίλους της ομάδας να σκέφτονται από τώρα την στιγμή της στέψης.

Ο 49χρονος τεχνικός ωστόσο διατηρεί πιο χαμηλούς τόνους: «Αν κάποιος πιστεύει ότι ο ένας βαθμός που μας χωρίζει από τους υπόλοιπους είναι ένα μεγάλο σημάδι για την υπόλοιπη σεζόν, δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι. Δεν έχουμε πει ούτε μια κουβέντα σχετικά με την πιθανότητα να βρεθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Ο Κλοπ παρακολουθεί στενά και σε καμία περίπτωση δεν διαγράφει κανέναν από τους μεγάλους αντιπάλους τους και συν-διεκδικητές του τίτλου: «Είδαμε την Τσέλσι, αρκετά εντυπωσιακή. Είδαμε την Μάντσεστερ Σίτι να παίζει με την Μπαρτσελόνα, αρκετά εντυπωσιακή. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν την ξεγράφουμε ποτέ. Τότεναμ; Καλή ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος, ξέχασα κανέναν; Αλλά ας παραμείνουμε ήρεμοι και ας παίξουμε το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

Ο προπονητής των «κόκκινων» προσπαθεί συνεχώς να κρατήσει προσγειωμένους τόσο τους παίκτες όσο και τους φίλους της ομάδας θυμίζοντας πως: «Όταν ήρθα εδώ, ζήτησα χρόνο και υπομονή. Τώρα όλοι ζητούν εγγυήσεις, αλλά δεν τις έχουμε. Το μόνο που έχουμε είναι μια καλή ομάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x