Αγγλία

Ο Κουτίνιο… σώζει (video)

Ένα γκολ του Κουτίνιο στο 70’ χάρισε στη Λίβερπουλ τη νίκη επί της Μπλάκμπερν και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου σώζοντας μια χρονιά που με έναν αποκλεισμό θα στράβωνε ολοκληρωτικά.

Με το στόχο του πρωταθλήματος να έχει χαθεί προ πολλού και αυτόν του Champions League να απομακρύνεται όλο και περισσότερο, όπως και με τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, το Κύπελλο φαντάζει ως μοναδική διέξοδος στη Λίβερπουλ για να «σώσει» τη χρονιά.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του FA Cup νικώντας εκτός έδρας την Μπλάκμπερν στον επαναληπτικό προημιτελικό. Ο Φελίπε Κουτίνιο στο 70’ μετά από άριστη συνεργασία με τον Τζόρνταν Χέντερσον πέτυχε το χρυσό γκολ για τους φιλοξενούμενους, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν το δοκάρι και τον Μινιολέ για να αποφύγουν το «έμφραγμα» στο δεύτερο μέρος.

Αντίπαλος της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς στον ημιτελικό της 19ης Απριλίου θα είναι η Άστον Βίλα. Μια μέρα νωρίτερα θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά Ρέντινγκ και Άρσεναλ. Και οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στο «Γουέμπλεϊ».



Μπλάκμπερν: Ίστγουντ, Χένλι, Μπαπτίστ (78’ Σπερ), Κίλγκαλον, Όλσον, Έβανς, Γουίλιαμσον, Κόνγουεϊ (62’ Ζεστέντ), Κέρνεϊ, Μάρσαλ, Ρόουντς.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Λόβρεν, Σακχό (26’ Τουρέ), Μορένο, Χέντερσον, Λούκας, Άλεν, Κουτίνιο, Στάριτζ (85’ Λάμπερτ), Στέρλινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x