Stoiximan Super League

Ο Κρέσπο και οι επόμενοι τρεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ. Τρεις τουλάχιστον πρόκειται να αποκτήσει ακόμη ο «δικέφαλος του Βορρά», αλλά πλέον δεν… βιάζεται.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα πάρει εντός της ημέρας (01/07) σειρά στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη ανακοινώθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί ουσιαστικά ήδη μέλος της ομάδας και πριν υπάρξει η επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου πρόλαβε να κάνει την πρώτη του προπόνηση και να πάρει… γεύση από Τούμπα. Έχει περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις, έχει υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και το μόνο που απομένει είναι να βγει η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Θα πρόκειται για την πέμπτη προσθήκη του ΠΑΟΚ στο φετινό καλοκαίρι μετά τους Μάτος, Σακχόφ, Τζάλμα και Μπίσεσβαρ. Από εδώ και πέρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πατήσει φρένο στο μεταγραφικό κομμάτι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πάψει να δουλεύει πάνω σε κάποιες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει, αλλά πλέον δεν υπάρχει βιασύνη. Ο αρχικός στόχος επετεύχθη και Βλάνταν Ίβιτς θα έχει στα χέρια του στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας τις περισσότερες από τις μεταγραφές εν όψει της νέας σεζόν.

Από εδώ και πέρα συνεχίζεται η αναζήτηση, αλλά και οι διαπραγματεύσεις για έναν τερματοφύλακα, παρότι παρέμεινε ο Μάρκος Βελλίδης, καθώς έχει ζητήσει ο Σέρβος τεχνικός έναν παίκτη που θα προορίζεται για βασικός. Ο Μίχελ έχει ρίξει τα δίχτυα του για να «τσιμπήσει» έναν αμυντικό χαφ, που θα παίζει box to box. Σύμφωνα με τη «Live Sport» στα υπόψιν είναι ο Μοχάμεντ Σισοκό που είναι χωρίς ομάδα από τον Φεβρουάριο όταν και αποχώρησε από την Κίνα. Ο παίκτης έχει προταθεί και η περίπτωση του εξετάζεται, όπως και ο Ντιγκάρ της Μπεσίκτας, αλλά ο Κροάτης Ιβάν Μότσινιτς της Ριέκα.

Επιπλέον, αναζητείται και ένας επιθετικός, χωρίς να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά το ποιος παίκτης θα αποκτηθεί. Από τον ΠΑΟΚ σχολιάζουν ότι ο Ζοαζούλια δεν ήταν ποτέ στόχος αν και έχει μιλήσει μαζί του ο Λούμπος Μίχελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x