Stoiximan Super League

Ο κρίσιμος Μάιος του Παναθηναϊκού

Οι αποφάσεις στη συνάντηση του μεγαλομετόχου με Δώνη-Νταμπίζα, η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η άδεια στο προσκήνιο.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του Μαΐου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο μετά το Πάσχα, θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, για να αποφασιστεί το αγωνιστικό πλάνο για την επόμενη σεζόν, για μεταγραφές, ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις. Φυσικά μέσα στο Μάιο αναμένεται και τυπικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ, κάτι που θα λύσει τα χέρια για την ενίσχυση της ομάδας, έστω κι αν το μπάτζετ θα είναι σε αντίστοιχα επίπεδα με τα περσινά.

Από εκεί και πέρα, μέχρι τα μέσα Μαΐου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που θα τοποθετηθεί και για το Athens Alive. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη θα αναφερθεί στις εξελίξεις της υπόθεσης, μετά τη διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε στην τελευταία επαφή του εκπροσώπου του με την κυβέρνηση. Είναι προφανές πως μόνο αν προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί κονσόρτιουμ που θα ενδιαφερθεί για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε κάθε περίπτωση, το πλάνο εξυγίανσης της πράσινης ΠΑΕ θα συνεχιστεί, με στόχο να εξαλειφθούν τα χρέη το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x