Champions League

Ο Κριστιάνο πάντως χαμογέλασε…

Μπορεί η Ρεάλ να έχασε στο Τορίνο, αλλά ο Ρονάλντο ένα χαμογελάκι θα το έσκασε. Όχι μόνο επειδή το 2-1 από τη Γιουβέντους είναι αναστρέψιμο, αλλά κι επειδή με το γκολ που πέτυχε, ξεπέρασε τον Μέσι.

Όταν χάνει η ομάδα σου -και μάλιστα σε ημιτελικό Champions League- δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος.

Το 2-1 ωστόσο με το οποίο ηττήθηκε η Ρεάλ από τη Γιουβέντους δεν είναι και το τέλος του κόσμου για τους Μαδριλένους. Αυτό το ένα γκολ τους αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ότι μπορούν να το γυρίσουν στο «Μπερναμπέου».

Αυτό το ένα γκολ, όμως, ήταν κι ένας λόγος για να χαμογελάσει απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όχι επειδή τον ενδιαφέρουν πρώτιστα οι προσωπικές του επιδόσεις -όπως λένε οι επικριτές του- αλλά επειδή είχε διπλή σημασία.

Αφενός λοιπόν το συγκεκριμένο τέρμα επέκτεινε το προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος του Πορτογάλου σε ημιτελικούς Champions League, όπου έφτασε τα 9 συνολικά (σ.σ. ακολουθούν οι Ντελ Πιέρο και Λιτμάνεν με 5).

Αφετέρου αυτή η κεφαλιά (12η στα τελευταία 21 γκολ που έχει βάλει σε όλες τις διοργανώσεις) τον έφερε μπροστά στη μεγάλη μάχη με τον Λιονέλ Μέσι για τον κορυφαίο σκόρερ της διοργάνωσης, όπου προηγείται πλέον με 76 έναντι 75 του Αργεντινού.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x