Γαλλία

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει στην Παρί αν…»

«Βόμβα» έριξε η «Mundo Deportivo». Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμφωνήσει να πάει στην Παρί, εάν η Ρεάλ δεν του προσφέρει το συμβόλαιο που θέλει.

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε η «Mundo Deportivo» λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του Champions League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική εφημερίδα σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα βρήκε με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, και έχει υπογράψει προσύμφωνο για να συνεχίσει την καριέρα του στον γαλλικό σύλλογο. Ωστόσο, σε όλα αυτά υπάρχει ένας αστερίσκος, αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο εάν του ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις και του προσφέρουν το συμβόλαιο που επιθυμεί.

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Κριστιάνο συμφώνησε με τον Νασέρ Ελ Κελαϊφί, εφόσον συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί, να αποκτηθούν μερικοί ακόμη ποδοσφαιριστές αξίας, ώστε οι πρωταθλητές Γαλλίας να διεκδικήσουν με αξιώσεις την επόμενη σεζόν την κατάκτηση του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x