Αγγλία

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Βενγκέρ επέλεξε τον επόμενο «στόχο» της Άρσεναλ (video)

Ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ κατέληξε στον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα των «κανονιέρηδων».

Τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα της Άρσεναλ μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Αρσέν Βενγκέρ αποκαλύπτει με σημερινό του δημοσίευμα ο Ισπανικός Τύπος.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Αλσατός τεχνικός έχει διαμηνύσει στους διοικούντες του συλλόγου της αγγλικής πρωτεύουσας πως επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του επιθετικού της Μίλαν Μ'Μπαγιέ Νιάνγκ.

Η υπόθεση δεν είναι εφικτό να προχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, το προσεχές καλοκαίρι ωστόσο οι «κανονιέρηδες» είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των «ροσονέρι» όσο υψηλές και αν είναι αυτές, προκειμένου ο 22χρονος Γάλλος να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Ο Βενγκέρ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού που να μπορεί να συνεισφέρει τόσο στο σκοράρισμα δημιουργώντας κινδύνους εντός και εκτός της αντίπαλης μεγάλης περιοχής, όσο και στα τρεξίματα που απαιτούνται για την πίεση που πρέπει να ασκείται στους αντιπάλους, με τον Νιάνγκ να είναι ο ιδανικός συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ο Μ'Μπαγιέ Νιάνγκ αποκτήθηκε από τη Μίλαν το καλοκαίρι του 2012 (από την Καέν) και σε αυτά τα πέντε χρόνια έχει μία ταραχώδη πορεία στην καριέρα του στον σύλλογο του Μιλάνου, με τη φετινή να είναι η καλύτερή του σεζόν στο ιταλικό κλαμπ, μία μετακίνηση όμως στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αναμφίβολα δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο έχοντας την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν συμπατριώτη του προπονητή, ενώ και η Μίλαν δεν φαίνεται αρνητική στην προοπτική να βάλει στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x