Stoiximan Super League

Ο Λάφερτι κι άλλοι

Ο Λεωνίδας Βόκολος, όπως και τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ βρίσκονται στο εξωτερικό ώστε να «τσεκάρουν» παίκτες που έχουν προταθεί ή έχουν ξεχωρίσει. Τί παίζει με Λάφερτι.

Δράση στην Super League δεν υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο και στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται για το ματς με τον ΠΑΣ στις 19 Οκτωβρίου. Δεν ισχύει το ίδιο και για το τμήμα σκάουτινγκ που έχει αρκετή δουλειά αυτές τις ημέρες.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και οι συνεργάτες είναι από χθες στο εξωτερικό ώστε να παρακολουθήσουν ματς Εθνικών ομάδων (έχει προκριματικά Euro και προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Λατινική Αμερική).

Θα παρακολουθήσουν παίκτες που έχουν προταθεί, αλλά και κάποιους που έχουν προσθέσει από μόνοι τους στη λίστα τους. Το βλέμμα θα είναι στραμμένο κυρίως στα ματς Νορβηγία-Μάλτα και Σουηδία-Μολδαβία.

Ο Κάιλ Λάφερτι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που αφορά τους επιθετικούς. Ωστόσο, δεν έπαιξε στο ματς της Βορείου Ιρλανδίας με την Ελλάδα, καθώς ήταν τιμωρημένος. Πάντως, έχουν άποψη στον Παναθηναϊκό για τον 28χρονο φορ και είναι σε επαφή μαζί του, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x