Stoiximan Super League

Ο Λεμονής, οι άλλοι δύο γνωστοί και ο προπονητής που θα κάνει… κλικ

Εβδομάδα εξελίξεων η τρέχουσα για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Σοβαρές οι πιθανότητες για να συνεχίσει ο Τάκης Λεμονής, οι άλλοι δύο γνωστοί που «παίζουν» και τα ονόματα από την ξένη αγορά.

Στην κορυφή της επικαιρότητας του Ολυμπιακού βρίσκεται, όπως είναι λογικό, το θέμα του προπονητή που θα χτίσει και θα «τρέξει» την ομάδα στη νέα σεζόν. Η τρέχουσα εβδομάδα χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη, Βάσει των όσων είχαν ειπωθεί στην πρόσφατη σύσκεψη κορυφής, στόχος είναι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέχρι τέλος του μήνα. Το πολύ έως αρχές του επόμενου και μπορεί από στιγμή σε στιγμή να υπάρξουν νεότερα.

Τα τελευταία 24ωρα δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική πρόοδος στην υπόθεση και δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά και ποιος θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, οι πληροφόρηση που βγαίνει εντός συνόρων είναι αρκετά φτωχή.

Ποια είναι τα δεδομένα…

Αρχικά, δεν πρέπει να ξεγράψουμε το κεφάλαιο Τάκης Λεμονής. Ποτέ δεν διεγράφη από την «ερυθρόλευκη» λίστα και όσες κυλούν οι ημέρες και ώρες, ενισχύεται η συγκεκριμένη λύση. Τα συν και τα πλην είναι πάνω-κάτω γνωστά, διότι πρόκειται για προπονητή που ξέρει καλά την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, ενώ και ο κόσμος ξέρει καλά τις δυνατότητες του 58χρονου τεχνικού. Παράλληλα, υπάρχουν ακόμη δύο γνωστοί στη λίστα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που αποχώρησε από την Ξάνθη, αλλά και του Τόμας Κρίστιανσεν του ΑΠΟΕΛ που απασχολούν την «ερυθρόλευκη» διοίκηση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτησή του από το εξωτερικό, αλλά δεν ξεχωρίζει κάποια περίπτωση και δεν υπάρχει κάποια που είναι εφικτό να προχωρήσει και να τους κάνει… κλικ. Ίσως παρουσιαστεί κάποιο όνομα στο προσκήνιο που θα θεωρηθεί πολύ καλή λύση. Όπως του Μπερίσο που δεν θα συνεχίσει στη Θέλτα.

Ο Τζούκιτς δεν έχει κερδίσει πόντους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αντιθέτως, έχει χάσει, ο Πελεγκρίνο μάλλον θα βρει δουλειά στην Πριμέρα, ο Πάουλο Σόουζα έχει προταθεί και υπάρχει στα υπόψιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x