Stoiximan Super League

Ο… Λέτο φέρνει φορ στον Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί ΚΑΙ για φορ, μιας και ο Λέτο έχει μια μικρή ευπάθεια και δεν μπορεί να παίζει συνεχή ματς σε υψηλή ένταση. Καμία ανησυχία για Λεντέσμα. Αρνητικός ο Κονέ.

Παρά τη διαφωνία που προέκυψε για τα μπόνους συμμετοχών του, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ανησυχία για τον Κριστιάν Λεντέσμα. Σήμερα εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή με την πλευρά του παίκτη και όταν επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη, όπου μετέβη για το αποψινό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε, θα υπογράψει.

Αυτή όμως μάλλον δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή του «τριφυλλιού». Πιθανότατα προς το τέλος της εβδομάδας οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα έχουν σύσκεψη για τις οριστικές αποφάσεις και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί φορ. Κι αυτό γιατί πίσω από τον Μπεργκ δεν υπάρχει κλασικός επιθετικός, ενώ ο Λέτο έχει μια μικρή ευπάθεια στο γόνατο που δεν του επιτρέπει να παίζει συνεχή ματς υψηλής έντασης (γι’ αυτό και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για το ματς με τη Φενέρ).

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θεωρεί πως η περίπτωση του Ρινάλντι είναι εφικτή και δείχνει διατεθειμένος να το παλέψει για τον Αργεντινό που μένει ελεύθερος στο τέλος του χρόνου, ενώ χθες από τη Βραζιλία βγήκε το όνομα του Ζε Εντουάρντο, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Οι πιθανότητες για τον Κονέ είναι ελάχιστες, αφού ο παίκτης παραμένει αρνητικός στην επιστροφή στην Ελλάδα και μόνο αν δεν βρει κάτι στην Ιταλία και ταυτόχρονα μειώσει τις απαιτήσεις του (ή καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του η Ουντινέζε) μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση.

Ένα «παράθυρο» υπάρχει και για απόκτηση δεξιού μπακ, πίσω από τον Μέστο, αν και ο Στραματσόνι προτίθεται να δοκιμάσει ως λύση και τον Ρέις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x